Sunday, July 31, 2011

Kem ICT :)

 Happy Sunday bloggers :)
 

Tarikh : 29 & 30 Julai 2011
 Tempat : Savannah Hill, Ulu Tiram 
Peserta : Pelajar elit ICT daerah Pasir Gudang

Kem mata pelajaran terakhir untuk tahun ini mungkin ? Okay kem nie best , tak ramai macam Kem EA or Kem Penggawa Gemilang . Keseluruhan pelajar ICT yang join 57 orang kott tapi sekolah kitorang 7 orang je , saya , MeiQee , Syahidah , Sufi , Azila , Aliah dan Hafizah :) 

Yang tak best part dorm , err Dorm 1 tak best gila kott . Kalau boleh nak la bilik dekat banglo or at least Dorm 4 tapi apo nak dikato tak dapet ... Haha takpe lah at least ada jugak pengalaman sedorm dengan budak-budak sekolah lain kan ?

Kali nie punya kem saya bawa camera :D hee Banyak kott gambar yang disnap . Semua tempat menarik dah diterokai kecuali banglo :( Sobsobsobs Banglo budak lelaki punya penginapan , takkan nak terjah pulak semata-mata nak amik gambar kan ?




 





p/s : To view more picture , click HERE

No comments: