Saturday, July 23, 2011

Hari Terbuka KFCH International College

Selamat malam dan salam 1Malaysia :)


Gahh , amik nie KFC sekotak dengan Ice lemon Tea sekotak :) Saya dapat benda free nie semalam masa join rombongan Hari Terbuka KFCH International College . Hari Terbuka tu bertujuan mempromosikan kolej KFCH plus ada taklimat kerjaya . So , pagi-pagi dah gerak dari sekolah and sampai lambat jugak sebab jauh kott . Kolej tu dekat Bandar Dato' Onn and kitorang pulak dari Masai . huhu sampai tertidur-tidur masa dalam perjalanan . 

Bila dah sampai kena register nama , ambil beg yang ada brochure KFCH International College and pergi dengar taklimat kerjaya . Saya tak duduk sebaris dengan budak sekolah saya sebab kerusi tak cukup so duduk sebelah budak sekolah lain laa . Goshh , nama je lelaki tapi mulut potpetpotpet mengalahkan pompuan --' Haha harapkan muka je lebih kott . Then lepas habis penceramah pertama bagi ucapan kami keluar nak cuci mata sekitar kawasan kolej tu . Paling best library dia lah , even though kosong and masih baru tapi memang lawalah :D Decoration dia memang superb ! ngee 


Puas cuci mata kami pergi cari makanan . Ingat kan takde jamuan so belilah apa yang ada , nuget and fishball and air oren cikgu belanja . Haha nie lah untungnya jalan sekali dengan cikgu , kalau mood baik dia belanja :D lalala ~


Then masa nak balik dapat pengumuman suruh guru pengiring ambil makanan tengahari :) KFC and air kotak dalam gambar atas sekali tuh .  Then balik sekolah and balik rumah macam biasa .





p/s : Kalau ada budak yang curi-curi amik gambar saya tu terbaca , jangan lupa bagi saya tengok gambar tu hehe
More pictures HERE :)

No comments: