Friday, October 28, 2011

Last hang out before Ess Pii Emm

Assalamualaikum :)

Hey hey you you nak tahu tak ? Semalam saya hang out okay . Okay macam jakun , bukan jakun tapi memang dah lama tak pergi tengok movie last pergi dengan Tara masa bulan Jun , itupun kebetulan . Kalau nak baca kebetulan itu kliklah SINI :)

Saya pergi CS dengan Tara , Dba , Azlin , adik Azlin & adik Azlin lagi :) 


Saya tunggu bas dengan budak nie . Dia memang lagi tinggi dari saya tapi tahukah anda dia baru 13 tahun ? Ya , saya tahu saya pendek . 




Macam kembar tak ? See muka natural saya , no make up sebab tadi pagi dapat 20 minit je nak siap-siap :/ Orang tu siap pakai eyeliner :P




He's Azlin . Opssss ! SHE's Azlin :) Kawan lama , dulu satu sekolah sekarang dia dah pindah SMT Dungun , Terengganu . Ore Pantai Timur ler nie ...


Hari nie saya , Tara & Dba tengok cerita nie . Azlin & adik-adik dia tengok cerita Apa tengok-tengok .
Shit , tak boleh tengok Paranormal Activity 3 sebab tak cukup 18 . Phewwww ye ye je cakap nak check IC , padan muka abang hensem kena sound dengan Tara ha ha ha :P Cerita nie best dan lain dari yang lain . Tak percaya pergi tengok sendiri ...


Then tawaf satu CS , sampai Chamelon kitorang beli rantai sama-sama . Kesian Azlin and adik-adik dia kena layan kitorang yang memang suka window shopping . Kira okay lah sebab semalam kitorang belum jadi real girl . Kalau dah jadi memang tak laratlah dorang layan kerenah kitorang yang tak boleh nampak kedai-kedai comel .



Then pergi Plaza Seni , belum sempat naik tangga dorang dah nak balik :( It's okaylah lagipun dah petang . Kitorang patah balik CS , beli Chocolate Blog saya and then balik . Bas semalam dah uzur gila ! Tapi uzur-uzur dia pun saya sempat buat baik :D Dua kali dapat tempat duduk , 2 kali saya bagi makcik-makcik duduk . Kesian dorang , dahlah hujan then naik bas fullamakatak . Ntah kenapa semalam saya lagi suka berdiri . Mungkin sebab kaki cramp , penat berjalan ...
 Semalam sampai rumah pukul 7.45 malam , terlepas tengok Soffiya :/






P/s : Esok tak jadi pergi JTC .
Pfttt aku memang suka jual mahal dengan lelaki terlebih mesra alam macam kau (!)

8 comments:

Cik Dbarie:) said...

Huiiiii . HAHAHA , asal lak tak jadi esok?

Adrina Razali said...

Huhu I think he can't be trusted .
Lagipun I nak pergi pesta buku dekat Angsana :D

Cik Dbarie:) said...

Ouh , you pergi dengan siapa? Nak ikut :D

cik mya said...

cumel syg2 sye. jelous. hihi. :)

Adrina Razali said...

Dba : Pergi dengan Mummy saya lah :) hehe tapi tak tahu pukul berapa --'

Adrina Razali said...

Mya : Sayang saya yang nie lagi cumel :D
nanti kita pulak pergi sama-sama eh ?

Cik Dbarie:) said...

Tak bole blah yang 'fullamakatak' tu. Hehehe :)

Adrina Razali said...

Hahaha geram tak dapat tengok cite uh !