Saturday, November 5, 2011

New ♥

Assalamualaikum :)

Hey this is my new boyfriend . #Just kidding , takkanlah aku suka dekat kucing kott .



 Manja gila :)



 Gigi dia comel !


 Dia suka minum susu soya Drinho . haha 

Mak kita tak bagi bela binatang berbulu sebab ramai adik-beradik kita alah dengan bulu binatang & debu . Kita tak bela dia pun , kita bagi dia makan je . Dia duduk dekat rumah kosong sebelah rumah kita , kalau nak tengok kami dating datanglah sini ;) Kaki dia sebelah tempang , kesian :'|





P/s : Dia belum ada nama , sebab semua nama cadangan saya macam nama untuk kucing betina --'

No comments: