Sunday, May 26, 2013

Longest Sem Break! :3

Assalamualaikum :)

          Yeay hoorey hoorey!! At last dapat jugak holiday daripada study since masuk sem 2 November lalu... 

Ya Allah, kau berikanlah Nurul Adrina dan rakan-rakannya keputusan yang cemerlang dalam  mereka... Aamiin

          Result sem 2 dah lama keluar... Sadis! pointer jatuh tapi still 3.++ laa. Sem 2 mmg banyak tekanan sikit kot, suasana belajar tak best pown mungkin... huhu. Barang dah lepas jangan dikenang Adrina sayang :') Penat okengg study non-stop, lagi-lagi bila ada short sem. Fyi, kitorang takde cuti langsung di antara sem 2 dengan 3 tu... :'( and now, guess what? UTHM baik hati bagi kitorang 'cuti panjang'. Yeah, sangat panjang atau mungkin terlebih panjang. Hahaha malas nak taip panjang lebar, so kalau korang rajin baca notis bawah nie ;)

          K, sebenarnya kalau takde notis nie kitorang cuti kejap jek. Dalam 2 minggu gitu, dari lepas habis final exam sem 3 sampai 9 Jun sahaja. So sekarang nie tgh pertimbangkan sama ada nak kerja ke tak cuti nie... Kalau ikut Ayah dia kata takyah kerja, kalau ikut sendiri nak jugak cari pengalaman kerja dalam bidang sendiri. Macam kerja dekat kedai komputer or so on... At least dapatlah belajar sikit-sikit pasal laptop sbb kita nie nama je student IT tapi boleh kategori buta sebelah mata pasal Komputer 🙈

          Tapi macam susah je nak kerja macam tu, sebab kat area Masai nie mana la ada sangat kedai-kedai komputer. Nak banyak yang ada dekat Danga City Mall tuh, memang digital centre la tuh. Huhu Just wait and see je la, yang penting tak kebosanan duduk rumah semata. :)

Btw, kita tak sabar nak bercuti & shopping nanti! InshaAllah. Doakan keselamatan pergi dan balik kami yaa. ^_^


Balik bercuti bersama-sama barang asrama. Reput tulang mengangkat haritu...