Sunday, July 21, 2013

Part time job

Assalamualaikum ^^

          Hai hai! Pejam celik, pejam celik dah nak masuk dua bulan cuti semester. Tinggal lagi sebulan lebih je sebelum masuk sem baru. Macam-macam benda dipelajari masa cuti sem nie... Kalau nak cerita mmg berjela-jela la jawabnye... Hihik

          By the way, nak bagitau nie yg kita cuti nie buat part time dkt meknonel. Dapat kerja secara tak sengaja je sebenarnya...  Kerja tak sampai sebulan pown lagi. SubhanaAllah, penat bekerja tu tak boleh nak ceritalah kan. Seriously, baik belajar drpd kerja. Belajar kita enjoy je, nak belajar boleh taknak pown terpulang.tapi bila dah kerja dah terikat tu mmg nak taknak kena kerja jugaklah kecuali kalau dah sakit. Mmg tak dapat den nak nolong~ tapi kita kerja macam dah tak lama je lagi sbb nanti pertengahan bulan 8 nak cuti panjanggggggg! Nak pergi perhimpunan kor sispa dkt uthm xD pastu naik cuti sekejap pastu sambung belAjar balik.... Jeles sebenarnya kawan-kawan semua dah nak sambung degree bulan 9 nanti. :(

Sebenarnya kita rindu Doraemon Duckface kitaaaa ;(





P/s: rindu sayang-sayang saya jugak!