Sunday, December 15, 2013

-

Assalamualaikum ^_^

And here I am. Again. Typing an unplanned update.

          Seminggu je lagi sebelum study week. Hmm. Minggu-minggu terakhir ni sumpah busy mengalahkan pm. Waktu cam ni la nak plun projek akhir, nak pulun presentation and study last minute semestinya! Mostly student semua macam ni jugak kan? Hihi

           Ni cek nak habaq mai sikit. Sobonarnya cek ade buat surat resmi satu dua tiga empat minggu yang lalu. Surat mintak jatuh (drop) subjek SISPA III. Hmm hmm... Panjang kisahnya, banyak sebabnya tapi sampai sekarang cek taktau permohonan cek tu diluluskan ke idok... Yo laa, dah masuk minggu ke-10 baru nak drop memang 'senang' sangat prosesnya~ Mati aku kalau tak diterima, confirm fail subjek tu sebab kelas, latihan, kem semua dah pulun tak datang! Sob sob sobsss...

             By the way, minggu ni kitorang ada 6 presentation. Yes, kitorang. Sebab semua subjek sem ni project(s) by group. Alhamdulillah. Banyak sangat kawan-kawan tolong utk projek sem ni. Boleh kira pakai jari part mana je aku tolong. Rasa serba salah sangat dengan dorang sebab masa dorang sibuk buat tu I was at home. I've tried to stay here but demam panas tu memaksa balik rumah. Bayangkan cuti since Khamis petang, dah plan taknak balik kononnya nak siapkan projek tapi sebab I am too cengeng gembeng and whatsoever, boleh g meraung Jumaat malam tu nak balik rumah tapi my Mom tak kasi drive sebab dah malam katanya. So, terpaksalah tunggu Along datang esoknya amik bawak balik adik dia ni. Typical me, susah nak demam but bila demam memang menyusahkan orang je kot >_<"


Seem like I need to continue my power point presentation slides. Till meet again ya. InsyaAllah. 





Meeting you is a fate 
but leaving you is an option.