Friday, April 18, 2014

10 April :)

Assalamualaikum :)

Holla everybody. Lebih seminggu berlalu baru rasa macam nak update pasal my birthday. Well, this is what happen when I get lazy. Try to make it short sebab battery laptop ni dah sangat low & plug tak boleh guna nak charge pon kan...

So, kebetulan masa my birthday tu cuti mid sem seminggu. I treat myself satu percutian untuk merelaks-kan badan dan minda. Okay yang tu next time ceghitaaa ok? :)
9 April tu dah balik rumah dari percutian tu then i dapat hadiah yang i dah agaks gitu. hihi. Sebab patutnya kalau sempat hadiah tu dah boleh angkut pergi bercuti sekali. My only sister tu tahun ni dia laburkan duit dia untuk beli sebijik dslr for me! Ya Allah gembira tak terkata k... Mana tak nya sebab dah 3 tahun berturut dia bagi hadiah yang besar2 nilainya... I got a Nikon D3100 from my sis and kebetulan jugak sebelum tu my spect pecah, so my parent sponsor a new spect for me then ada la juga hadiah sampingan :)

As celebration pulak, Ayah ajak makan seafood tapi no cake sebab dari awal dah habaq kat Emak yang taknak kek. Kalau nak bagi jugak biar homemade tak pon celebrate dgn pulut kuning ja. Tapi nak dijadikan cerita lepas naik cuti tu dapat jugak kek from my rumet. Hihi. K that's all for now battery nak kiong dah... :*

No comments: