Monday, February 9, 2015

Counting.......

Assalamualaikum...

Current mood: Berdebor-debor nak luluh jantung hati limpa

Tanggal 10 Feb 2015 tak pasti jam 10 pagi atau 2 ptg akan jadi penentu sama ada aku masih bergelar siswi atau tak. Kalau jadi siswi lagi biarlah sebagai siswi ijazah sarjana muda, tapi kalau tak biarlah jadi pemegang diploma. Maksudnya gua taknak ade repeat paper sebab result sem 6 & 7 belum keluar so insecure takut tersangkut kat memana 😫

Penah terlintas taknak sambung ijazah sbb takut dgn cabaran yg bakal dihadapi. Hmm tapi tipulah tak berharap nak dapat kemasukan ijazah bln 2 ni. Ye la dah penat2 tunggu result dkt sebulan duduk rumah tak buat ape-ape mestilah ade letak harapan nak sambung degree.... Tapi kalau dah takdir takde rezeki utk intake Feb ni nak buat camne kena siapkan resume la pasni. :)

Aku dgn rakan2 seperjuangan masa diploma dah buat keputusan. Kalau bln 2 tak dapat mmg kitorang tak nak sambung uthm lagi dah... PJJ atau u lain. Nak merajuk dgn uthm sbb dah buat org menunggu lepas tu taknak bagi masuk degree awal. Hahahaha

So, pada sape yang terbaca entry random ni, nak mohon tolong doakan me and my girlfriendsssss dapat intake degree on Feb. Jadi takde la jadi penanam anggur lama lama! Thanks :*

No comments: