Monday, January 25, 2016

Jan 17, 2016

Assalamualaikum wbt :)


Don't walk in front of me; I may not follow. 
Just walk beside me and be my friend." 
Albert Camus




Berbekalkan sokongan dan dorongan Tara akhirnya aku update jugak blog ni. luls sangat. Takde idea dah nak menaip laju-laju mcm dulu, ni pon sebenarnya quote dan gambar kat atas tu dah taip dulu pagi tadi pastu save as draft sbb mcm malas nak publish. Senang cakap la, kat dlm blog ni ade 230 posts tp yg publish boleh kira pakai jari :D

Gambar tu latest yang amat, so fresh from the oven okeh hahaha gambar hari Ahad seminggu sebelum Thaipusam. Tapi satu tu je lah rajin edit gina vsco, yg lain tak rajin.
 Iolls keluar dgn Tara & Syafiq, actually nak dating dgn Tara je tapi Syafiq nak ikut hahaha so okay la why not kan kawan sekelas... Sekarang masing-masing dah mengembang semangkuk hahahah nampak la terlebih dos kegembiraannya tu. Masing-masing dah kerja aku sorang je terkapai-kapai tengok buku lagi :'( Sebab tu susah sikit nak berjumpa. So far ni jelah geng budak sekolah yang dah jumpa, yg gegirl lain belum. :'(

Btw, i dah delete link blog ni so orang yg follow and ingat je la tahu. Daaa, have a nice day :)