Friday, June 3, 2016

Welcome, study week

Assalamualaikum 💕

Lama nau nau tak update blog, sendu je rasa hahaha
So officially sem ni dah habis belajar, tinggal final exam je. Sem ni sem paling aktif kot, cadangnya aktif sebab nak masuk kolej kediaman semula tp tup tup kolej dah tak bukak untuk pelajar kanan 😂
Antara program besar sem ni -----







AJK PSM FSKTM UTHM
- motif join sbb nak tahu mcm mana perbentangan psm
- nak tahu mcm mana senior punya sistem / projek
- saja isi masa lapang yg tak berapa nak lapang 😂






AJK KARNIVAL PENDIDIKAN KHAS, BP (KARSEH)
- motif join sbb nak buat amal dgn kanak2 kurang upaya 
- isi masa lapang 
- dapatkan sijil 😝

Okay tu je kot program besar kat u, yg kecik2 tu simpan dlm kocek je la hihihi
Nanti kalau rajin update yg bukan aktiviti u pulak ye 😅
Selanat Malam 💕


1 comment:

Miiss Tara said...

update laa darlinggg hihi