Saturday, January 7, 2017

Welcome 2017

Yoww what's up? 


Happy New Year! Hopefully this year will bring you joy, happiness and luck!
Tahun ni i dah 23 tahun!! ;)

It been a long time i xupdate blog ni. Harini i saje rajinkan diri update nak tengok ade lagi tak reader yg sudi baca ;)

2017 ni penentu hala tuju Degree i, di mana i akan habiskan belajar pada semester 6 lepas tu praktikal selama 6 bulan. Harapnya semua berjalan lancar tak nak ade repeat paper ke, PSM 2 tak lulus ke, praktikal xdapat tempat atau apa2 la halangan lain. Betul2 harap tahun ni akan berikan kejayaan. InsyaAllah :)

Sebenarnya ada satu masalah tahun 2016 yang i bawak sampai ke tahun ni yang rasa mcm kalau boleh nak putarkan balik masa biar benda tu tak jadi. Benda ni pun setakat harini Emak je tahu :'(
My fav iphone jatuh then crack then panas gila then camera not working as usual. Hmm i tak bawak pergi diagnose dekat mana2 lagi sebab phone tu jatuh sehari sebelum final exam & my mom asked me to focus on examination first :( The saddest part is i baru guna phone tu dua hari sbb i dapat iphone baru lepas claim warranty iphone lama. And of course ada warranty lagi masa jatuh tu, cuma warranty void sbb screen crack. Memang retak beribu-ribu la tapi masih boleh sentuh dan guna. Cuma risaunya panas tu sebab board atau ic rosak. Tak terbayang kerugiannya nanti... Tlg doakan phone tu sakit manja je ye bukan sakit tenat...

So for now i tak guna phone tu sebab takut terbakar atau meletup ke apa masa guna. Jadi guna ipad utk social network & ipad takde whatsapp. Luckily takde boyfriend nak whatsapp hahaha i pon guna whatsapp utk group kelas & assignment je so tak kisah sgt la. My dear Tara, kalau u baca please tak payah terkejut & OMG sangat ye. Please be informed contact i thru other medium :p

Bai! GTG, nak study esok & lusa i ade paper lagi. Wish me luck :*