Friday, October 30, 2015

Oct. 5, 2015

Tadaaaa!!!
Come back with new entry. Ada dekat sebulan entri ni diperam kat draft sebab tuannya malas nak menaip plus upload photos pon dah ambil masa lama sebab gambarnya size besaq baq hang. 






Ayah, Emak terima kasih untuk semuanya. Kalau nak cerita satu2 besok pon belum tentu habis taip :)
Terima kasih jugak kepada kementerian pelajaran sebab bagi cuti kat sekolah kalau tak mesti dorang tak dapat hadir masa tu. Sayang emak ayah banyak banyak banyak sampai syurga! :*












Girls, I know sometimes I might be the most annoying among us. But thanks for accepting me as I am and thank a lotssss sbb share ilmu, assignment, project dengan ayee. Korang pon sometimes make me stress sbb banyak sangat ragam! Hahaha kosong-kosong okay. Tahniah korang sebab berjaya tamatkan diploma & tahniah sebab sambung UTHM sama-sama lagi. ;)








Hi, Adrina. 
Tahniah kepada diri sendiri harapnya lepas ni grad degree dapatlah first class ke dekan ke untuk kurangkan ptptn awak tu. Hahaha amiinnn! 
Now time to struggle in Bachelor of IT! Sat ja dah jadi pelajar tahun 2, next year dah PSM. Best of luck Edd! ;)